понеділок, 22 лютого 2021 р.

Нова краєзнавча книга

 У нас добра новина. В рамках акції «Подаруй бібліотеці книгу» нам була подарована дуже цінна книга - перший том Зміївської біографічної енциклопедії. Такий цінний подарунок нам зробила авторка Євгенія Володимирівна Полях. У цьому виданні представлені біографії найбільш відомих та заслужених людей, які народилися або працювали на теренах Зміївського повіту та Зміївського району. На основі великого фактичного матеріалу авторка об’єднала дані про значну кількість видатних уродженців Зміївщини: відомих учених, генералів та адміралів, кіноакторів, священнослужителів, художників, Героїв Союзу РСР, Героїв Соціалістичної Праці, Почесних жителів Зміївського району тощо.

Євгенія Володимирівна Полях – магістр права за спеціальністю «Правознавство», автор багатьох статей та наукових праць з історичного краєзнавства та права. Брала активну участь у підготовці та виданні книги «Зміївський ліцей №1 ім. З.К. Слюсаренка. 140 років на освітянській ниві (1871-2011)», співавтор збірок наукових робіт «Зміївський край за часів сталінізму (1921-1953 рр.)», «Історія Зміївського ліцею №1 імені З.К. Слюсаренка. Короткий нарис».
Висловлюємо подяку нашій читачці за внесок у формування краєзнавчого фонду Зміївської публічної бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...