середу, 16 травня 2018 р.

Нарада бібліотечних працівників

16 травня 2018 року у Зміївській центральній бібліотеці зібралися бібліотечні працівники району на чергову виробничу нараду. Засідання вирішили розпочати по святковому. В переддень свята Дня вишиванки, працівники центральної бібліотеки Максименко Валентина, Руденко Любов та учениці Зміївської ЗОШ №2 Торянік Даша та Рєпнікова Поліна запросили присутніх поринути в чарівний світ вишивки, щоб дізнатися більше про наші українські традиції, обряди та історію. Масовий захід «В руках майстринь народжується диво…» увійшов у цикл засідань літературно-музичної вітальні «Книга і музика». Присутніх ознайомили з історією впровадження свята, коли і чому його святкують, з традицією створення і носіння вишиванок, з сучасними тенденціями в їх оздобленні тощо. Вся інформація супроводжувалася тематичною презентацією. На захід запросили майстриню вишивки, нашу колегу Адамович Людмилу Олександрівну, яка розповіла про свої вишивки, про рушники, яке значення вона вкладувала в свої роботи.
Також, наша читачка Тарнавська Дарина поділилася таємницями вишивання бісером, чому вони виходять такі яскраві та красиві.
На завершення заходу було проведено огляд матеріалів книжкової виставки-експозиції «В руках майстринь народжується диво…».
Нараду продовжила директор Собко Т.І. робочими повідомленнями про відпустки, Куденко Р. П. – головний бібліотекар відділу організації та використання єдиного книжкового фонду центральної бібліотеки про списання книг з причини: як зношені, та застарілі.
Також було представлено нового працівника Соколівської сільської бібліотеки-філії Руденко Віру Петрівну. Мокієнко Олександра Павлівна пішла на заслужений відпочинок. Обох працівників Тетяна Іванівна привітала словами вдячності та красивим букетом садових квітів в горшку.
На нараду завітав директор Зміївського краєзнавчого музею Саяний Михайло Іванович. Він презентував та подарував для всіх біблоітек ЦБС по примірнику нової книги по краєзнавству
На закінчення наради всі зробили фото.


Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...