середу, 31 січня 2018 р.

Нарада бібліотечних працівників


31 січня 2018 року в Зміївській центральній бібліотеці було проведено виробничу нараду з бібліотечними працівниками централізованої бібліотечної системи Зміївського району на тему «Перспективи розвитку бібліотек району в 2018 році. Підведення підсумків роботи за 2017 рік».

Нарада розпочалася з приємного - привітали з ювілейними днями народження завідуючу Соколівською сільською бібліотекою Макієнко Олександру Павлівну та завідуючу Артюхівською сільською бібліотекою Кабанову Валентину Петрівну та Миргород Наталію Миколаївну – завідуючу Тимченківською сільською бібліотекою, в якої день народження саме цього дня.


В ході наради були підведені підсумки минулого року та обговорювалися пріоритетні напрямки діяльності бібліотек на 2018 рік, а це: впровадження інформаційних технологій і сучасних форм бібліосервісу в бібліотечну практику, сприяння національно-патріотичному вихованню населення, популяризація краєзнавства, інформування громади про події з історії і сьогодення краю з метою максимально повного і оперативного задоволення інформаційних, професійних, освітніх та культурно-творчих інтересів різних категорій користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...