понеділок, 22 січня 2018 р.

Історична подорож «Соборна Україна - вічна та незалежна» (До Дня Соборності України)

22 січня Україна відзначає знаменну дату в історії становлення української державності – День Соборності України. Ця дата пов’язана з двома подіями Української революції 1918-1923 років: проголошенням IV Універсалом Центральної Ради Української Народної Республіки самостійною, незалежною, вільною та суверенною державою (22 січня 1918 р.) та Актом Злуки двох державних утворень на українських землях – Української Народної Республіки та Західно – Української Народної Республіки (22 січня 1919 р.) Цього дня в Зміївській центральній  бібліотеці було проведено історичну подорож «Соборна Україна - вічна  та  незалежна».
Бібліотекар читального залу Валентина Максименко ознайомила користувачів зі статтею 20 Конституції України про Державні символи України. А вікторина «Українська символіка» викликала інтерес у користувачів до вивчення державної та народної символіки. Цей захід поглибив знання користувачів про історію виникнення Дня Соборності України, викликав патріотичні почуття та повагу до рідної країни. Присутніх на заході було 23 особи.




Немає коментарів:

Дописати коментар

  Canva: як створити електронну книгу Canva: як створити електронну книгу Приєднуйтесь! T elegram: https://t.me/pakhomovaeducation FB: http...