четвер, 1 лютого 2018 р.

проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО»

https://gurt.org.ua/news/informator/43065/ - ресурсний центр "Гурт"

http://legalaid.gov.ua/ua/ - координаційний центр з надання правової допомоги


Юридичний    всеобуч «Правова  допомога»

Відповідно пункту 5 наказу Міністерства юстиції України від 09 жовтня 2017 року № 3743/7 «Про затвердження Плану заходів Міністерства юстиції України з реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2017-2019 роках!» та Указу Президента України від 14 листопада 2017 року № 361/2017 «Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!»
У зв’язку з цим 26 липня у читальній залі Зміївської центральної бібліотеки проведено юридичний    всеобуч «Правова  допомога».  Мета заходу: підвищення рівня правової освіти населення, створення належних умов для набуття громадянами правових знань, а також забезпечення їх конституційного права знати свої права та обов’язки.







  


Захід підготувала та провела бібліотекар читального залу Максименко Валентина. Бібліограф Наталія Лещенко ознайомила присутніх        з виставкою літератури «У центрі уваги – права людини» та «Зміївщина. Хроніка основних подій», де знайшли відображення рішення місцевої влади.

Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...