суботу, 7 липня 2018 р.

Інформаційна година «Європейський Союз - дізнайтесь більше»




У третю суботу травня згідно з Указом Президента України від 19.04.2003 №339/2003 в Україні щорічно відзначається День Європи. Цього року День Європи святкуємо  19 травня.
Бібліотекарі Комунального закладу «ЦБС Зміївського району»  долучилися  до святкування Дня Європи. 18 травня у читальному залі центральної бібліотеки для різного віку читачів було проведено інформаційну  годину «Європейський  Союз - дізнайтесь  більше». Присутні ознайомились з історією утворення ЄС, запропонували багато цікавого, невідомого, загадкового про такі країни як: Норвегія, Велика Британія, Швейцарія, Ісландія.
До уваги читачів була представлена також книжкова виставка-подорож  «Європа  на  твоїй  долоні». І уже з 10 травня читачі і просто мешканці міста, мали змогу ознайомитися з матеріалами книжкової виставки, завітавши до бібліотеки. Бібліотекарі розповідають, що відвідувачі можуть знайти цікаву їм літературу європейських авторів за двома розділами: матеріали загального спрямування і Європа в художній літературі.
Кожен відвідувач бібліотеки мав можливість скористатися виставковим матеріалом, а бібліотекарі з задоволенням допомагали підібрати необхідну літературу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...