вівторок, 31 березня 2015 р.

Комунальний заклад "Зміївська ЦБС"

Комунальний заклад «Зміївська централізована бібліотечна система» отримує періодичні видання загального спрямування, що вміщують рубрики на правову тематику – «Вісті Зміївщини», «Зміївський кур’єр» «Слобідський край», «Ваш домашній адвокат», «Голос України», «Урядовий кур’єр», «Пенсійний кур’єр».


В читальному залі Комунального закладу «Зміївська ЦБС» організована і постійно поповнюється книжкова виставка «Правова освіта населення - запорука правової держави». Розділи виставки: «Конституція – основа державності», «Право – мистецтво добра і справедливості «Читач запитує – юрист відповідає». Також в бібліотеці ведеться і постійно поповнюється з періодичних видань тематична папка «Юридична консультація».
На юнацькому абонементі Комунального закладу «Зміївська ЦБС» експонується та постійно оновлюється розгорнута постійно діюча книжкова виставка «Стабільна молодь – стабільна держава».
В рамках Тижня права з 23.03 по 27.03.2015 року для масового користувача 27 березня у приміщенні Комунального закладу «Зміївська ЦБС» було проведено бесіду «Закон по якому ми живемо». Присутні ознайомились з процесом виникнення законів та правил у суспільстві, на різноманітних прикладах із реального життя, вчилися навичкам роботи з правовими документами, використовуючи новітні інформаційні технології.


Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...