середу, 18 березня 2015 р.

Прес-анонс









Зміївська ЦРДБ,
Харківська обл.,
 м. Зміїв, вул. Червоноармійська,20
тел. 380-5747-3-19-51,

ПРЕС-АНОНС
17.03. 2015

Бібліотека зарошує на поетичний бібліоБал

20 березня 2015 року, о 14-00 у приміщенні Зміївського Будинку дитячої та юнацької творчості відбудеться поетичний бал «Квітни талантами, земле моя». Зміївська дитяча бібліотека спільно з Творчим об’єднанням талантів Зміївщини «Поетична світлиця та Веселка» та Харківською обласною громадською жіночою  організацією «Мальва», до Всесвітнього дня поезії, представить творчий звіт аматорів поетичного слова Зміївщини.


В цей день зі сцени лунатимуть вірші і пісні знаних та шанованих членів Зміївської громади, поетів і композиторів Пінчука В.Д., Борщової А., Чулимової Є.П., Борисова С.М. та інших.
Гості свята матимуть приємну нагоду познайомитись з творчістю земляків, вільно поспілкуватися з талановитими людьми, дізнатись про їх творчі задуми та досягнення, прослухати чудові  твори у виконанні авторів і навіть отримати автограф.
Також на присутніх чекає зустріч з Любов Чебан-Кудашкіною, Головою правління Харківської жіночої організації «Мальва».
«Вірші – це прозорість задуму і чіткість викладання думки, зрозумілий сюжет і оптимізм. Чудовий вірш подібний до смичка, який торкається найпотаємніших струн твоєї душі», - говорить засновниця і незмінна Голова Творчого об’єднання Галина Петровська.
Свято проводиться щорічно.
Вхід вільний.

Додаткова інформація за телефоном:
0662423855
Світлана Ляшенко,бібліотекар І категорії
Зміївської дитячої бібліотеки
malva405@gmail.com




Поетичний бібліоБал

У центрі дитячої та юнацької творчості міста Змієва сьогодні багатолюдно. Тут 20 березня Зміївська центральна дитяча бібліотека проводить поетичний бібліоБал «Квітни талантами земле моя» з нагоди Всесвітнього дня поезії.
На творчу зустріч запрошені діти ліцею №1, ЗОШ №2, НВК №1, та всі бажаючі хто не байдужий до творчості наших земляків. Завітали також гості із міста Харкова, а саме: Харківська обласна громадська жіноча організація «Мальва», Голова правління Чебан-Кудашкіна Л.Н., поетеса Токарь Поліна, поет і бард Черкашин Юрій.
/Files/images/IMG_2060.JPG
Свої твори призентували члени творчого об’єднання «Поетична світлиця» та «Веселка».
Поетичний бал проводила чарівна ведуча і поетеса, член об’єднання «Поетична світлиця» Малишко Інна. На сцені звучали вірші таких поетів як Туманова Л., Чулімова Є., Марковська Л., Літвінова Н., Лисак С, Суза В., Кальченко Є., Кахович Р., Чуприна , Штефан А., а також вірші юних поетес Сатуєвої Маріам та Черноморець Дар'ї.
/Files/images/IMG_2074.JPG
Чудовою окрасою свята стали виступи представників «Школи танців Морозових».
Гості та учасники свята з цікавістю ознайомились з тематичними виставками «Квітни талантами земле моя» та «Поезія Ліни Костенко».
На закінчення всі зафотографувалися…
/Files/images/IMG_2089.JPG


Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...