вівторок, 21 лютого 2012 р.

Тематична година


27 січня  о 14.00 в Зміївській центральній бібліотеці було проведено тематичну годину «Трагедія Голокосту – найтяжчий злочин проти людства».
 Огляд веб-сайтів в Інтернет-центрі за темою Голокосту провела завідуюча відділом обслуговування Любов Хомік. В читальному залі присутні познайомились з літературою за цією темою. Огляд літератури провела бібліотекар І категорії Валентина Максименко. Також був продемонстрований документальний фільм «Міф про Голокост». Допоки жива людська пам’ять, трагедію Голокосту слід згадувати із соромом і жахом. Людство мусить не забувати про мільйони ні в чому неповинних євреїв і представників інших меншин, про чоловіків, жінок і дітей, яких було знищено варварськими методами, і віддавати їм належну шану. В ті часи понад півтора мільйона українських євреїв було знищено нацистами. Пам’ять про Голокост необхідна нам, щоб наші діти ніколи не були жертвами або байдужими спостерігачами проявів ворожнечі. Тепер, коли Голокост відходить у минуле, нинішнє покоління має продовжити естафету пам’яті і відстоювати гідність людини. Темою цього дня є вічна пам’ять і зобов’язання докласти зусиль до недопущення геноцидів і злочинів проти людяності.



Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...