неділя, 31 жовтня 2021 р.

 До 35-річчя аварії на Чорнобильській атомній станції в читальній залі Зміївської публічної бібліотеки організована книжкова виставка «Знак біди. Слідами Чорнобильської катастрофи». Матеріали представлені на виставці розповідають про всі етапи ліквідації аварії, про людей, які самовіддано працювали в зоні великої радіації.

Ми ще довго будемо відчувати на собі наслідки Чорнобильської аварії. Низький уклін і повага всім, хто брав участь у подоланні цієї катастрофи. Вічна пам'ять загиблим, вічна шана подвигу ліквідаторам!



Таранівська сільська бібліотека-філія КЗ «Зміївська публічна бібліотека»  сумісно з Таранівським БК зробили онлайн виставку «Попіл Чорнобиля в наших серцях». Зібрані матеріали розповідають про життя людей до і після катастрофи, етапи ліквідації аварії, страшні цифри катастрофи, про людей які працювали в зоні великої радіації.



Гусино-Полянська сільська бібліотека філія КЗ "Зміївська публічна бібліотека" підготувала інформацію з нагоди річниці аварії на Чорнобильській АЕС, де мова йдеться про ліквідаторів односельчан, про їхнє життя до та після катастрофи.




«Згадати боляче-забути неможливо». У цей скорботний день ми віддаємо шану загиблим і тим, хто постраждав від спустошення внаслідок Чорнобильської аварії. Діти вдома онлайн читали вірші Д. Павличка «На Чорнобиль журавлі летіли», та А. Багряної «Ви чули як плаче спустошена Прип'ять» 

https://youtu.be/9-8Ig13CUPc

Низький уклін і  повага всім, хто  брав участь у  подоланні  цієї катастрофи. Вічна  пам'ять загиблим, вічна  шана  подвигу ліквідаторам!

Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...