вівторок, 1 січня 2019 р.

Журнальна галявина «Стояло літо в холодку», у Зміївській центральній бібліотеці





Протягом літніх місяців у всіх населених пунктах району працюють гуртки та секції, заняття в яких проводять бібліотекарі КЗ «ЦБС Зміївського району».

Впродовж літніх канікул Зміївська Центральна бібліотека продовжує працювати ще більш інтенсивніше, ніж протягом року, адже карантинні заборони послаблено і у дітей та дорослих з’явилося більше можливостей та вільного часу. При бібліотеці працює гурток «Романтик» для тих, хто цікавиться літературою, краєзнавством або ж просто бажає цікаво провести дозвілля.

Першим заняттям гуртка стала зустріч на журнальній галявині «Стояло літо в холодку». Бібліотекарі облаштували на свіжому повітрі виносну виставку з журналами та газетами на різну тематику. Журнали цікаві, яскраві, різноманітні анонси та безліч корисних порад не залишать байдужими жодного читача. Присутні із задоволенням гортали сторінки журналів з цікавою, пізнавальною інформацією, кросвордами, літературними іграми, макетами аплікацій та поробок.

Наша бібліотека завжди відкрита для цікавого і змістовного дозвілля усіх категорій користувачів. Бібліотекарі запрошують до відпочинку з книгами у період літніх канікул і відпусток!

Тож долучайтеся до читання, читайте та розвивайтеся разом із Зміївською бібліотекою!


Немає коментарів:

Дописати коментар

День Соборності України

День Соборності України – це свято, яке щорічно святкують 22 січня. До цієї урочистої події Зідьківська селищна бібліотека-філія підготувал...